66B00102 Ranskankielinen yritysviestintä 1b

GD Star Rating
loading...

Kurssin tiedot Nopassa

 

Oliko kurssi hyvä? Oliko luennot hyödyllisiä? Mitä tentissä kysyttiin? Kerro mielipiteesi, sana on vapaa!

 1. Kävin kurssin syksyllä 2013, opettajana Armi.
  Taitava, kokenut opettaja ja kurssilla mukavan rento tunnelma. Kurssi kesti n. 1,5 periodia.
  Paljon puheharjoituksia, myös sanaston kertausta. Ei erillistä kielioppia. Opetusmateriaalinan opettajan jakama moniste, hyödyllinen tulevaisuudenkin varalta!
  Muutama kirjallinen työ, aloitettiin yleensä jo tunnilla.
  Yksilötehtävänä puhetehtävä, ryhmäkeskusteluja/esitelmiä muutama. Kaikki sujuivat hyvin, sai olla muistiinpanot.
  Lopputehtävä pieni väittelykeskustelu 4 hengen ryhmässä (kirjoitettu etukäteen) joka kuvattiin (koulun studiossa). Opettaja paikalla, käytiin yhdessä läpi keskustelun jälkeen korjattavia asioita yms. eli palautetta osaamisesta sai.
  Kurssilta sai rohkeutta puhumiseen ja oppi työelämän käytäntöjä ranskan kielestä ja kulttuurista. Suosittelen kaikkia jatkamaan aloitettuja ranskan opintoja, kurssilla oli oikeasti mukavaa! Tuli onnistumisen kokemuksia ja oli kiva opiskella vaihteeksi jotain muuta kuin kirjatietoutta ja pakollisia kielikursseja, koska näillä kursseilla opiskelijoilla oma motivaatio osallistumiseen, jota opettaja omalla panoksellaan lisää.

  M!B 2014 | 25.5.2014 @ 12:58
 2. Käyty keväällä 2014. Osallistuin Armin vetämälle kurssille. Minulla oli ollut vajaan 4 vuoden tauko ranskan opinnoista, mutta tämä oli oikein hyvä kurssi jatkaa niitä. Kirjalliseen puoleen ei keskitytty paljoakaan, vaan lähinnä suulliseen ilmaisuun. Kurssilla sai myös useampaan otteeseen esiintyä luokan edessä erilaisissa harjoituksissa ja esityksissä. Suullinen taito koheni huomattavasti, ja kurssi oli työmäärältään melko vähäinen. Kiva ja rento ranskan kurssi, mitä en todellakaan olisi uskonut kurssille ilmoittautuessani. Suosittelen!

  M!B ’2014 | 25.5.2014 @ 18:55

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*