65A00002 Liike-espanjan perusteet 2

GD Star Rating
loading...

Course information in Noppa

 

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

  1. Tänään oli toinen osa-koe ja kurssi on nyt ohi. Hyvä ja rento meininki ja opettaja mukavan innokas. Arvosana tulee kahdesta osatentistä, yhdestä suullisesta kokeesta ja tuntiaktiivisuudesta. Tenttien arvostelu on pääpiirteittäin aika rento. Ei ole niin justiinsa ja läpi pääsee kunhan edes jotenkin kärryillä. Maksimi pisteisiin pitää osata jo paljon muutakin kun ne mitä opetettiin kurssilla. Harmittaa tenttien luetun ymmärtämis-osio jossa pitäisi ymmärtää espanjan kielinen artikkeli ja ainakin kolmasosa artikkelin sanoista on ihan tuntemattomia liike-elämän sanoja. Näitä ei juurikaan kurssilla käydä läpi.
    Suullinen koe on rento ja helppo, jännittäjien ei kannata stressata siitä.

    Kurssi paranisi huomattavasti jos jaettaisiin jonkinlainen ”liike-elämän sanasto”-lista kun kurssikirjassa sellaista ei ole. Keskustelua voisi olla enemmän ja jonkun verran voisi tehostaa kotitehtävien tarkastusta. Niihin kului aika paljon aikaa vaikka periaatteessa ne voi tarkistaa itsekin.

    mätäs | 17.4.2015 @ 21:58

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*