65A00001 Liike-espanjan perusteet 1

GD Star Rating
loading...

 1. Liike-espanjan perusteet 1 on erittäin hyödyllinen kurssi, jolla lyhyessä ajassa käydään todella paljon asiaa (tippumisen mahdollisuus suuri, suosittelen vakaasti kaikkien kotitehtävien tekoa!!). Kurssia opettaa 2 eri opettajaa, joista molemmilla on hyvä ote opettamiseen ja natiivi-espanjaa tulee kuultua todella paljon tuntien aikana.

  Kurssikirja on pakollinen kurssin suorittamista varten, sillä kaikki tehtävät ja lukukappaleet ovat kirjasta. Kannattaa kysellä vanhemmilta opiskelijoilta kirjaa lainaan, sillä uutena kirja maksaa n.50e.

  Ensimmäisen kurssin tentit ovat suhteellisen helppoja, ja arvosanat annetaan myös rennolla kädellä. Vaikka kurssista on helppo suoriutua hyvin pienellä työmäärällä, on kurssi myös äärimmäisen antoisa jos sille antaa aikaa. Espanja 1 ja 2-kurssien aikaan oppii todella hyvän pohjan espanjan kieleen, jos kursseihin malttaa panostaa. Suosittelisin myös käymään kurssit peräkkäin (esim.syksy+kevät) jolloin asiat ovat vielä tuoreessa muistissa.

  Acti ry | 15.5.2014 @ 16:37
 2. Kurssilla käydään asiat todella nopeasti, joten kannattaa käydä myös itsenäisesti kappaleita läpi kurssin aikana. Kurssi ei ole sinänsä vaikea, mutta jos espanja on ihan uusi kieli niin sanastoa tulee todella nopealla tahdilla. Parhaiten pärjää, kun jaksaa tehdä tasaisesti töitä läpi kurssin. Kurssikirja on pakko hankkia. Samaa kirjaa käytetään myös seuraavalla kurssilla. Teemasanastoja kysytään jonkin verran, mutta ne eivät ole niin oleellisia. Yrityssanastoa, jota löytyy palautettavista tehtävistä, kannattaa opetella tenttejä varten.

  laskislainen | 16.5.2014 @ 12:10
 3. Kurssi käyty keväällä 2014. Itse sain nelosen, vaikka itsenäiseen opiskeluun ei aina tuntunut löytyvän aikaa. Otin kurssin pikemminkin hauskana kokemuksena ja aamuluennoille olikin aina todella mukava mennä, kun tiesi miten rento ja yhteisöllinen meininki siellä vallitsi. Kahdesta tentistä ensimmäinen meni läpi vielä perustiedoilla, mutta toiseen suosittelen lukemaan sanastoa ja varsinkin kappaleita, jotta osaa muodostaa monenlaisia lauseita. Kurssikirjan sain kaupunginkirjastosta, jonne palautin sen toki myöhässä mutta kuuden euron sakko kuulostaa vähän paremmalta kuin uuden kirjan hinta. Suullista osaamista ei vielä tällä kurssilla vaadita. Erityiskiitokset mainiolle Konsta-opettajalle, joka toi espanjalaista iloa opiskeluun!

  M!B ’2014 | 18.5.2014 @ 15:26
 4. Kävin kyseisen kurssin syksy 2014. Kurssi järjestetään mielestäni hieman tehottomasti 2x2h/vko. Sopisi paremmin vaikka 1x4h/vko kun minulla ainakin menee hetki päästä eri kielen ”moodiin”. Ja ”noin” joka toisella luentokerralla tulee läksyksi uutta sanastoa opeteltavaksi ja toinen puolisko teoriaa+harjoitustehtäviä.
  Kirja on pakollinen ja teorian osalta harmittavan huono. Kirja lähtee aika rytinällä liikkeelle. Harjoitustehtävät on hyviä vaikkakaan sen tyylisiä juttuja ei tentissä kysellä.
  Jos haluaa ihan alkeiden alkeet saa hyvin haltuun niin suosittelen ”Buenas Migas 1” nimistä kirjaa.

  Muitakin kieliä opiskelleena sanoisin, että tässä kurssissa on poikkeuksellisen iso riski pudota kärryiltä jos ote herpaantuu. Mitään ei suuremmin kertailla, kurssi jyrätään läpi tasaisen tappavalla tahdilla. Ilman harjoitustehtävien tekemistä ja sanaston hyvää hallintaa tentti voi tuottaa tuskaa. Kannattaa höpötellä ääneen kotona kun luennoilla ei juurikaan harjoitella lausumista.

  Opettaja oli tosi innostava ja mukava. Välillä opetusmenetelmät oli hieman poikkeuksellisia(positiivisessa mielessä). Joskus opetus rönsyili ettei oikein tiennyt mikä oli minkäkin harjoituksen pointti. Tahti oli kova ja tosissaan joutuu tekemään töitä. Eka osa-tentti helppo, toka huomattavasti vaikeampi.

  uuno on numero yksi | 11.12.2014 @ 20:46
 5. Kurssilla tarvittava kirja Espanol Uno löytyy muuten netistä. Esim. libgen on aika hyvä lähde monille muillekin kurssikirjoille.

  Puppu | 8.5.2015 @ 02:55

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*