Deutsch beruflich 2 62B00201

GD Star Rating
loading...

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

3 Replies to “Deutsch beruflich 2 62B00201”

  1. Kurssi käyty keväällä 2016, opettaja Sirkka-Liisa Lainio. Itsellä pitkä saksa taustalla ja usean vuoden tauko lukion jälkeen, joten kurssi oli sopiva kertaus (erityisesti kielioppi) ja lisäksi oppi uutta (kaupallinen sanasto). Työmäärä kolmeen noppaa verrattuna suuri, sillä viikoittain 3 h luento ja palautettavat tehtävät. Läsnäolopakkoa ei ollut, mutta jos oli poissa tunneilta, aiheen opettelu itsenäisesti oli kuitenkin melko työlästä (tai sitten se jäi opettelematta 🙂 ). Tentti oli sopivan tasoinen kurssiin nähden, tehtävät hyvin samanlaisia kuin kotitehtävät, joten suosittelen tekemään ne huolella ja kertaamaan niitä tenttiin.

    Työläydestä huolimatta mukava kurssi, tunneilla melko rentoa, tehdään harjoituksia yhdessä, jonkun verran puhe- ja keskusteluharjoituksia, kielioppia, saksalaista liikekulttuuria jne.. Kurssilla ei muistaakseni ollut paljon ”huippuosaajia” (esim. vaihdossa saksankielisellä alueella olleita), joten heikommallakin kielipäällä uskaltaa osallistua. Opettaja on mukava ja joustava, tekee alussa taustakyselyn saksan osaamisesta, joten hänellä on näppituntuma kurssilaisten osaamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.