32C220 Yritysverotus

GD Star Rating
loading...

 1. Kurssi käyty keväällä 2014. Luennoitsijoita oli kolme, joten luentojen taso vaihteli melko paljon. Kurssilla on paljon todella tärkeää ja keskeistä asiaa, joten ehdottomasti käymisen arvoinen kurssi. Tenttiin pitää lukea neljä kirjaa, joista pari on todella vanhentuneita. Kaksi kirjaa on mahdollista korvata luentokuulusteluilla, jotka perustuvat luentoihin ja luentomateriaaleihin. Luennoilla saa paljon lisätietoa ja erityisesti erilaisia esimerkkejä, jotka helpottavat asioiden ymmärtämistä. Toisaalta jos oma opiskelutyyli suosii kirjan lukemista, pärjää tälläkin tavalla varsin erinomaisesti. Kirjat olivat jokseenkin vanhentuneita, joten niiden tietoja sai päivittää varsin ahkerasti, mihin luennoille osallistuminen kyllä auttaa. Luentokuulustelu kannattaa tehdä, sillä se pienentää tentin työmäärää merkittävästi. Tentin kysymykset olivat avoimia kysymyksiä, joihin kaivattiin noin puolentoista sivun vastauksia. Kysymykset olivat haastavia, mutta huolellisella lukemisella selviää kyllä. Kaikista kirjoista kysyttiin tentissä, joten ei voi valikoida, mikäli hyvä arvosana on mielessä. Luentokuulusteluissa (myös monivalintaa) oli huomattavasti tenttikysymyksiä yksityiskohtaisempia kysymyksiä, mutta tenttikysymykset olivat laajempia. Kirjat kannattaa hommata ajoissa, sillä niiden saatavuus voi olla haasteellinen.

  Hanski | 19.5.2014 @ 12:30
 2. Kurssi oli mielenkiintoinen ja luennoitsijat olivat oman alansa asiantuntijoita, joten luennoilla kannattaa ehdottomasti käydä!

  Yritysjuridiikan kurssit ovat haastavia ja vaativat paljon lukemista. Siksi luentokuulustelut (slidejen ja luentojen pohjalta) kannattaa hoitaa kurssin alussa, näin lukutaakka pienenee hieman. Itse tentin kysymykset olivat todella haastavia ja eivät pohjautuneet luentoihin kovinkaan tiiviisti, joten kirjat on melkeinpä lukea, jos tentissä haluaa pärjätä. Tentissä oli kuusi lyhyttä esseekysymystä, joista vastatiin neljään.

  Kovalla työllä tästä kurssista saa kattavan kuvan Suomen yritysverotuksesta, suosittelen!

  H | 26.5.2014 @ 00:15
 3. Voin laittaa kijrat postiin sitten kun olen lukenut ja kirjoittanut jonkinlaiset arvostelut te4nne.Muistuta minua sitten kun arvostelut ilmestyve4t.diabolieh[@]yahoo.com

  Anup | 13.6.2015 @ 20:20

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*