Yritysjuridiikan perusteet 32A00130

GD Star Rating
loading...

7 Replies to “Yritysjuridiikan perusteet 32A00130”

 1. Hopun luennot mielenkiintoisia, mutta useat vierailijaluennot kurssin suorittamisen kannalta käytännössä täysin turhia. Lukemalla kirjan huolella on vitonen helposti saatavissa. Kokonaisuudessaan kevyt kurssi.

 2. Kevyt pintariipaisu juridiikan maailmasta liiketoiminnassa. Yleissivistävä kurssi jos kirjan lukee läpi, tiivistelmälläkin pääsee läpi ja Hopun kokeet luokkaa alakoulun äidinkielen koe, joten hyvä arvosanakin helposti saatavilla. Toki suurin osa kyski-häristä jättää kirjan lukematta ja kurssin anti jääkin aika laihaksi. Helpot nopat!

  Suosittelen luennoilla käymistä mukavan persoonan vuoksi – samat asiat löydät kyllä kirjastakin, mutta Kari on hauska heppu 😉

 3. 2013 tentissä olleena voin sanoa että tentti ei ollut niin vaikea kuin luulin. Kysymykset hyvin perusasioista.

 4. Mistä löytyisi/saisi linkin tuohon hyvään n.100-sivuiseen sähköiseen tivistelmään? Sille olisi nyt käyttöä,kun tentti lähestyy.

 5. Sattuisiko joku tietämään mistä tuon tiivistelmän voisi löytää?

 6. Suosittelen kaikille uusille mursuille kurssin läpäisyä ensimmäisen vuoden aikana. Toisena vuonna suoritettaessa kurssin turhauttavuus on potenssissa 10 ja avoimen puolella luennoitsija Kyläkallio on valovuoden päässä sinänsä viihdyttävästä ja innoittavasta Hopusta.

  Henk. koht. kurssin asiat eivät kiinnosta yhtään ja lukeminen tapahtuu ns. hampaat irvessä. Tiivistelmä on käytännöllinen. Sähköisen kurssiaineiston puuttuminen turhauttaa, piirtoheittimen käyttö kuuluu 1900-luvulle.

 7. Kurssi käyty avoimen puolelle ja Kalle kyläkallio luonnoitsijana. Luennoista ei juurikaan hyötyä nopean materiaalin läpikäymisen takia. Käytin ajan itsenäiseen kirjan läpikäyntiin ja kurssikoe oli mielestäni helppo mutta silti tarpeeksi vaativa eikä juurikaan edellä mainittuja ongelmia esiintynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.