Makrotaloustiede 31C00200

GD Star Rating
loading...

4 Replies to “Makrotaloustiede 31C00200”

  1. Luennot ovat melko kuivia, toisaalta niillä käyminen on jossain määrin välttämätöntä puutteellisten slaidien takia. Työmäärä on maltillinen ja slaideilla pärjää tentissä hyvin. Harkat ja tentit ovat niin helppoja, että vitosen pisteraja on huomattavan korkealla verrattuna muihin kursseihin.

  2. Kurssi on kaikinpuolin hyvä peruskurssi makrotaloustieteeseen.

    Vastuuproffalla on hyvät luennot joilla kannattaa ehdottomasti käydä, sillä niissä avataan harkoissa käsiteltäviä malleja. Tosi antoisa kurssi kun oppii mallit.

    Kurssikirjaa en tarvinut, pärjäsin luennoilla ja dioilla, mutta jatkon kannalta voisi olla hyvä omistaa kirja jos kiinnostaa makrotaloustiede.

  3. Luennoille ei vieläkään kannata osallistua. Toisaalta kuulin vastuuproffan menevän eläkkeelle tän kesän jälkeen.

    Kirja on erittäin hyvä ja tosi hyvin kirjoitettu (Vaikka kyllä dissa keynesiläisyyttä) Varaudu vain että tentti on kokonaan suomeksi ja puolet termeistä ihan kadoksissa käännösten takia 🙂

  4. Luennoille ei kannata osallistua. Kokeet 100% mallien ymmärtämistä, taloushistoria ym. täydentävä contentti slaideissa on täysin vapaaehtoista lukemista ja niiden skippaamisesta ei tentissä tule ongelmia. Blanchardin kirja on hyvä jos joku asia ei prujuista aukea, kirjassa kaikki mallit väännetään rautalangasta. Harkat osittain tehtäviä Blanchardin takaa, osittain soveltavampaa – kannattaa varautua, että myös tentissä saattaa tulla yllätyksiä vastaan, eli kaikki kurssin mallit pitää hallita hyvin jos haluaa parhaan arvosanan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.