Mikrotaloustiede 31C00100

GD Star Rating
loading...

6 Replies to “Mikrotaloustiede 31C00100”

 1. Ehdottomasti kandivaiheen parhaita kursseja. Syksyllä 2018 kurssi jaettu kahdeksi erilliseksi 6op kokonaisuudeksi, mikä on työmäärän kannalta reilua kurssien ollessa silti keskimääräistä työläämpiä. Harkat vievät paljon aikaa, mutta ovat erittäin kiinnostavia ja valmistavat hyvin tenttiin, joka on harkkoja helpompi. Terviö on luennoitsijana osaava ja viihdyttävä.

 2. Pro tip:

  Kurssista järjetetään keväällä 100% kirjatentti joka on todellinen salattu helmi. Tentissä oli muutama todella yksinkertainen sanaselitys ja neljä melko helppoa laskua. Helppo vitonen. Suosittelen ehdottomasti jos haluaa päästä helpolla

 3. Työläs Kurssi. Aluksi vituttaa, mutta pysy mukana sillä antaa ehkä eniten takaisin vrt. mikään muu kansiksen kurssi. Terviö ehdottomasti kova luennoitsija.

  Harkat eivät muutu vuodesta toiseen, ja kyselemällä edellisvuosilta saa helposti vastaukset. Tentti aika vaikea.

 4. Ehdottomasti paras kurssi jolla olen kauppiksella ollut. Ensimmäisiä harkkapaketteja vääntäessä ärsyynnyin ja turhaannuin vaikeista ja pitkistä tehtävistä, mutta kurssin edetessä tunne muuttui täysin. En ole oppinut millään kurssilla niin paljon kuin Terviön Mikrossa. Tehtävät alkavat soljua kun niitä pureskelee muutaman kurssikaverin kanssa ja käy aktiivisesti luennoilla luennoille ja harjoitustunneilla.

  Terviö on huippuproffa, jolla hyvä ote luennoimiseen ja aina mielenkiintoisia esimerkkejä ja anekdootteja teorioiden tueksi.

 5. Mikrotaloustiede on makron ohella kansis-kandin tärkeimpiä kursseja menetelmäkurssien ohella. Työläs kurssi, jossa erityisesti harkkojen tekeminen tulee viemään aikaa. Ehdottoman suositeltavaa on käydä luennoilla niin paljon kuin mahdollista: luentokalvoista saa enemmän irti sillä tavalla, sillä aivan kaikkea ei ole selitetty heti auki, ja professori Terviö on luennoitsijana todella hyvä.

  Kurssin suorittaminen välikokeilla on suositeltavaa.

 6. Mikrotaloustiede on kevyesti kauppiksen kandivaiheen paras kurssi. Ei tässä muita selittelyjä tarvita, sisällytä tämä kurssi tutkintoosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.