Taloustieteen perusteet 31A00110

GD Star Rating
loading...

5 Replies to “Taloustieteen perusteet 31A00110”

  1. Ehdottomasti tähänastisista mursuvuoden kursseista nautinnollisin! Luennot olivat erittäin ymmärrettäviä ja johdonmukaisia. Tämän lisäksi tentti oli ainakin omasta mielestäni hyvin muotoiltu ja vastasi opetettuja asioita.

  2. Todella kiinnostava ja hyödyllinen kurssi. Sarvimäkeä oli mukava kuunnella luennoilla, vaikka tahti asioiden käymisessä oli melko hidas. Mursuvuoden ensimmäinen kurssini oli kyllä odotuksiin nähden hyvin helppo.

  3. Kiinnostava ja työmäärältään sopiva kurssi, viikkotehtävät aika helppoja. Kurssin sisältö oli myös aika helppoa ja ymmärrettävää, mutta ehkä suurimpana haasteena tentissä selittää asia tiiviisti ja siten että arvostelija tietää sinun ymmärtävän asian, eli omin sanoin.

  4. Ehdottomasti mursuvuoden kiinnostavin kurssi ja mielestäni paras myös opetuksen tasolta. Tentti oli melko haastava, mutta jos pystyy sisäistämään asiat ja soveltamaan niitä, niin pärjää hyvin.

  5. Pääsykoeosaamisen pohjalta työmäärältään varsin kevyt kurssi. Viikkotehtävät melkoisen helppoja ja kurssi ei vaadikaan suurta työmäärää jakson aikana. Tentti kuitenkin sopivan haastava, ja vitosen saaminen vaatii slaidien ja Liikasen luennon hyvää osaamista. Mielenkiintoinen kurssi, vaikka luennot eivät välttämättä aina ole kaikkein viihdyttävimpiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.