Advanced Corporate Finance 28E29000

GD Star Rating
loading...

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

3 Replies to “Advanced Corporate Finance 28E29000”

 1. Erittäin opettavainen kurssi kaiken kaikkiaan, pysytään sopivan yleisluontoisella ja teoreettisella tasolla, että on hyödyllinen kaikille rahoituksen opiskelijoille riippumatta tykkääkö kahvista vai ei.

  Agenttiongelmat, moraalikato ja epäsymmetrinen informaatio olivat kurssin keskeiset teemat. Millään muulla kurssilla kyseisiä teemoja ei käsitellä varmaankaan yhtä mallinnetusti kuin tällä, joten jos kiinnostaa enemmän niin lisääpä tämä äkkiä HOPSiisi. Kuhunkin ilmiöön liitettiin suht. yksinkertaisia matemaattisia malleja eikä harkoissa tarvittu juuri muuta matemaattista osaamista kuin mallien ymmärtämistä ja pyörittelyä täysiin pisteisiin.

  Melkein sanoisin, että vaikkei cofi hirveämmin kiinnostaisi, niin tämä kurssi kyllä opettaa asioita, joita jokaisen rahoitusalan asiantuntijan pitäisi osata ymmärtää ja liittää kokonaisuuksiin. Käykää tää kurssi.

  Kirsikkana kakun päällä Petri Jylhä on varmasti yksi viihdyttävimmistä luennoitsijoista Aallossa, luennoilla oikeasti halusi käydä.

 2. Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen kurssi, loistavalla luennoitsijalla.

  Harkat (50% gradesta) on paikoittain todella vaikeita, vaikka nopeita ratkaista jos tietää mitä tekee. Ei pitkiä laskuja/vaikeata matematiikkaa (kaavojen johtamisia ei juurikaan kysytä vaikka ne käydään kaikki slaideilla läpi), mutta matemaattista loogisuutta vaatii ajoittain erittäin paljon.

  Tentti oli toooodella vaikea, raskas ja soveltava. Tätä kuitenkin kompensoitiin skaalauksen muodossa. Silti yleisesti lukekaa tenttiin erittäin paljon, ja koittakaa opetella ymmärtämään harjoitukset ja diat, ennemmin kuin opettelemaan ulkoa.

  Kaiken kaikkiaan 5/5!

 3. Erittäin hyvä kurssi, suosittelen. Käsittelee paljon agenttiongelmia(velkoja/omistaja) ja miten eri rahoitusmallit kannustaa omistajaa/yrittäjää tekemään parhaansa.

  Harkat on todella intuitiiviset ja menee osittain kaupunkilaisjärjelläkin. Matematiikkaa ei juuri lainkaan.

  Ei pänttäämistä, ei vaikeaa matikkaa, ainoastaan ymmärtämistä! Petri Jylhä on viihdyttävä luennoitsija, vaikka joskus tosielämän esimerkit lähtee lapasesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.