28E00300 Advanced Investment Theory

GD Star Rating
loading...

Course information in Noppa

 

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

  1. Matti Suomisen luennoitsema kurssi, jossa poraudutaan syvemmin investointiteorioihin ja niihin liittyvään nykytutkimukseen.

    Kurssin on hyvin matemaattinen ja opiskelijat pääsevät mm. johtamaan CAPM-mallin ja B&S optioiden hinnoittelumallin. Mikäli luennoilla on hereillä ja tekee itsenäisesti töitä oppimisen eteen, ei kurssin matematiikka kuitenkaan nouse ylivoimaisen vaikeaksi. Kurssi tarjoaa mielenkiintoisia näkemyksiä mm. tail riskiin, likviditeetin tarjoamiseen, carry treideihin ja hedge fundien sijoitusmalleihin. Suositeltava kurssi kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille.

    Tentti käsittää 100% kurssiarvosanasta ja kolmesta vapaaehtoisesta harjoituksesta voi saada yht 10 ekstrapistettä. Hyvä arvosana vaatii aktiivista osallistumista luennoille, ja itsenäistä työtä. Tältä kurssilta voi saada kipinän markets -puolen gradunaiheelle, kuten allekirjoittaneelle kävi. :=)

    Saku | 4.10.2014 @ 22:12

Leave your own comments concerning the course

All comments are approved by the moderator.

*