Quantitative Business Research Methods 23E80102

GD Star Rating
loading...

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

One Reply to “Quantitative Business Research Methods 23E80102”

  1. Kurssi käyty syksyllä 2018. Kurssi vedettiin jonkinlaisena intensiivikurssina, eli kaikki luennot / harkat olivat jakson ensimmäisten kahden viikon aikana, mutta tentti oli normaalisti vasta tenttiviikolla. Kurssi koostuu SPSS:llä tehtävästä harkkapaketista ja tentistä. Harkkoja ei arvostella, mutta ne pitää päästä läpi jotta voi osallistua tenttiin. Jokaisen luennon jälkeen on n. tunti aikaa tehdä harkkoja kurssin vetäjän avustuksella ja tässä ajassa ne ehtiikin tehdä melko hyvin. Harkkojen tekeminen itsenäisestikään ei ole mahdotonta, sillä kaikki asiat löytyvät luentodioista.

    Kurssilla on ”pakollinen” kurssikirja, mutta sitä ei todellakaan tarvitse lukea saadakseen hyvän arvosanan. Tentistä voi helposti saada 5, jos vain opettelee diat kunnolla ja sisäistää niiden asiat. Tentti oli vaikeustasoltaan aika keskiverto, mutta siinä oli mitä ilmeisimmin hyvin löysä arvostelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.