23C581 Consumer Behavior

GD Star Rating
loading...

Was the course worth attending? Were the lectures useful? What questions did the exam have? Give us your honest opinion on the course!

One Reply to “23C581 Consumer Behavior”

  1. Kurssi käyty suomeksi keväällä 2017, jolloin luennoitsijana toimi Joel Hietanen (normaalisti kurssia vetää ilmeisesti Ilona Mikkonen). Todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kurssi. Luennot olivat kiinnostavia ja Hietanen puhui paljon omista tutkimuksistaan. Fokus oli melko antropologinen / sosiologinen, pikkutarkkoja psykologian teorioita yms. ei käyty juurikaan läpi. Luentojen lisäksi kurssiin kuului oppimispäiväkirja (80% arvosanasta) ja tentti (20%). Oppimispäiväkirjaa varten piti lukea runsaasti artikkeleita (n. 15 kpl), joka oli melko työlästä, jos siihen ei ole tottunut. Artikkelit olivat kuitenkin mielenkiintoisia suurimmaksi osaksi ja niiden lukeminen lienee hyvää harjoitusta maisteriopintoja varten.

    Lopputentti koostui useasta miniesseestä, joista muistaakseni 5 piti vastata. Esseiden aiheet olivat hyvin laajoja ja itselläni ainakin aika meinasi loppua kesken. Osa esseekysymyksistä liittyi artikkeleihin ja osa luentoasiohin.

    Luennoilla kannattaa käydä, sillä diat eivät ole selkeimmästä päästä eivätkä itsessään kovin informatiivisia, joten niiden ymmärtäminen voi olla hankalaa yksin kotona. Kurssikirja oli mielestäni melko turha, mutta jos haluaa kurssista hyvän arvosanan kannattaa se varmaankin silmäillä läpi ennen tenttiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.