23C580 Kuluttajan käyttäytyminen

GD Star Rating
loading...

 1. Paras tähän mennessä käymäni kurssi kauppiksella. Luennot ja ryhmätyöt ovat mielenkiintoisia ja keskusteleva ilmapiiri hyvä, mutta suosittelen ehdottomasti osallistumista aktiivikurssille! Pienryhmässä oppiminen oli aivan eri tasolla, pääsi aktiivisesti osallistumaan keskusteluun ja oppimaan tekemisen kautta. Lisäksi aktiivikurssilla arvosana tuli puhtaasti ryhmätöistä, tehtävistä ja osallistumisesta, eikä tenttiä tarvinnut tehdä lainkaan.

  Jyri | 15.4.2014 @ 23:27
 2. Suhteellisen samaa tasoa kuin muutkin markkinoinnin kurssit, ei vaadi enempää töitä kuin kurssikuvauksessa resursoitu. Kurssilla on käytössä käytössä monta toimivaa ja hyvää metodia: luentopäiväkirja, jolla oli mahdollista saada lisäpisteitä ”pakotti” käymään luennoilla ja heti luennon jälkeen käymään asiat vielä uudelleen läpi, näin ollen tukien oppimista. Luennoilla keskustelimme paljon ja slideissa oli yleisöä aktivoivia kysymyksiä, jolloin pääsimme puhtaan kuuntelemisen sijaan itse miettimään asioita.

  Ryhmätyö joka kurssilla tehdään kannattaa valita omasta mielenkiinnon kohteena olevasta aiheesta, näin kurssityön tekeminen on suorastaan hauskaa eikä tunnu pakolliselta vääntämiseltä. Itse teimme kurssityön blogin kuluttajista, mikä osoittautui äärimmäisen mielenkiintoiseksi aiheeksi tutkia.

  Ainoa miinus kurssissa on sen sisällön suhteellinen yksinkertaisuus, uusia asioita tai mitään ”yllättävää” ei sinällään oikein saanut irti, mutta oman pohdinnan kautta tuli toki mietittyä tuttuja aiheita uudesta näkökulmasta.

  Acti ry | 14.5.2014 @ 15:17
 3. Ilona Mikkosen vetämä kurssi on paras käymäni pehmeän aineen kurssi. Kurssi tarjoaa jokaiselle kauppislaiselle hyödyllisiä taitoja ja tietoa. Käytännönläheinen ote ja oppimista tukevat oppimiskeinot toimivat hyvin. Ryhmätöiden tehtävänannot on mietitty hyvin ja ryhmätöiden suuri painoarvo ei tämän kurssin tapauksessa ole haitaksi. Aktiivikurssi tarjoaa hyvän mahdollisuuden aktiiviselle oppilaalle suorittaa kurssi ilman tenttiä samalla omia ryhmätyö- ja esiintymistaitoja kehittäen. Suosittelen kurssia jokaiselle kauppislaiselle esimerkiksi vapaavalintaisiin opintoihin.

  + käytännön järjestelyt
  + luennot
  + mahdollisuus vaikuttaa suoritustapaan omien mieltymyksien mukaan
  – sisältöä voisi laajentaakin käytettävissä olevan ajan puitteissa

  TS | 20.5.2014 @ 11:30
 4. Kävin kurssin keväällä 2013.

  Kiinnostavia asioita, mutta kuva sisällöstä jäi silti hieman pintapuoliseksi, vaikka kävin luennoilla ja panostin tehtäviin.

  Luennoilla kävi harmittavan vähän porukkaa. Sinänsä mielenkiintoissta aiheista olisi voinut saada hyvää keskustelua aikaan, mutta osallistumisen aste oli heikko. Kurssilla todella paljon sivuaineopiskelijoita yliopistolta/avoimesta yliopistosta.

  Case (kirajllisuuskatsaus) ei kovin mielenkiintoinen.
  Ryhmätyöistä vain pieni osa esiteltiin. Tekeminen oli vähän pakkopullaa, lyhyt työ ja ryhmässä ei kovin suurta mielenkiintoa saman aiheen pyörittelyyn viikosta toiseen (työ tehtiin pienisä osissa, DL:t jaoteltu).

  M!B 2014 | 24.5.2014 @ 03:25

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*