21C99901 Kandidaatintutkielma

GD Star Rating
loading...

Kurssin tiedot Nopassa

 

Oliko kurssi hyvä? Oliko luennot hyödyllisiä? Mitä tentissä kysyttiin? Kerro mielipiteesi, sana on vapaa!

 1. Kandiseminaarissa riippuu paljon ohjaajasta, paljonko tukea on tarjolla: toiset ryhmät tapaavat huomattavasti useammin kuin toiset. Itse pidin siitä, että tukea sai jatkuvasti ja keskustellen, harvempien ja pidempien seminaaritapaamisten sijaan. Kävin kandiseminaarin syksyllä 2013. Aihetta kannattaa ehdottomasti pyöritellä ja valikoida jo ennen seminaaria, niin ajanhallinta ja alkuunpääsy helpottuu.

  M!B 2014 | 19.5.2014 @ 18:59
 2. Erittäin hyvää ohjausta kurssin vetäjiltä! Kävin kandisemmassa keväällä 2014.

  Asiantuntevia neuvoja, ohjaajat myös etsivät valmiiksi arkilleleita, vinkkasivat mitä kannattaisi lähteä tekemään. Ja perusohjeet kandin kirjoittamista varten selkeät. Mysö henkistä tukea oli tarjolla!
  Tapaamisia usein (ei vain kerta alku, tee kandi, ja katsotaan mitä sait aikaan) vaan apua oli saatavilla koko ajan. Myös henk. koht. opastukseen oli mahdollisuus, aina kun siihen oli tarvetta. Aihetta kannattaa tosiaan miettiä jo vähän etukäteen, jotta pääsee jouhevasti liikkeelle, mutta välttämätöntä se ei ole, aiheen valinnassa autetaan.
  Johtamisessa opiskelussa tärkeää oppimisen kannalta myös keskustelu ja ideoiden vaihtaminen muiden kanssa, ryhmä tuki kandin tekoa hienosti ja muilta sai hyviä vinkkejä sekä vertaistukea.
  Tunnelma oli rento ja kannustava.
  En ole kuullut, usean eri pääaineen lukijan kanssa juteltuani, että millään muulla laitoksella kandiohjaus toimisi yhtä hienosti!

  M!B 2014 | 24.5.2014 @ 03:10
 3. Kävin kandisemman keväällä 2014. Kuulemani perusteella arvioisin, että johtamisen laitoksella on koko koulun parhaat kandiseminaarit!

  Kandisemma alkoi keväällä jo heti kolmannen periodin alussa. Alkuun oli muutama infoluento ja muutama palautettava tehtävä. Tehtävät liittyivät muun muassa aiheen keksimiseen, joten ne olivat todella hyödyllisiä. Alkuluentojen jälkeen oli muutamia tapaamisia oman kandiohjausryhmän kanssa. Kandiryhmässäni oli alle 10 henkilöä, joten aikaa riitti hyvin kaikille. Loppukevät oli aika vapaata kandityöskentelyä – halutessaan sai käydä juttelemassa kandiohjaajalle vaikka joka viikko. Itselläni oli pitkään vaikeuksia saada lopullinen aihe kasaan, mutta muutaman henkilökohtaisen ohjauskerran jälkeen pääsin kunnolla vauhtiin. Sari Yli-Kauhaluoma oli ihan huikea vetäjä ja minusta tuntui, että hän välitti kaikista kandin tekijöistä ja heidän töistään.

  Johtamisen kandisemman erottaa tosiaan se, että esimerkiksi opponointitilaisuus on pitkälti keskustelua ryhmän kanssa. Oli mukava päästä auttamaan kavereita heidän töissään, varsinkin kun oli itse tuskaillut samojen ongelmien kanssa. Opponointitilaisuuden jälkeen ehtii hyvin korjata työtään neuvojen pohjalta. Mielestäni johtamisessa annetaan erinomaiset valmiudet jokaiselle opiskelijalle suoriutua kandityöstä hyvin arvosanoin! Kandin tekemistä ei kannata turhaan pelätä etukäteen – tukea ja ohjausta saa paljon.

  Sanna | 26.8.2014 @ 00:19

Jätä omat kommenttisi kurssista

Sivun ylläpitäjä tarkastaa kaikki kommentit.

*