Johtamisen perusteet 21A00110

GD Star Rating
loading...

5 Replies to “Johtamisen perusteet 21A00110”

 1. Granqvistin ja Kauppilan (K19) vetämä kurssi oli mielenkiintoinen myös vierailijoiden osalta. Kurssilla oli ärsyttävän paljon pikkupalautuksia, niin sanottuja minicaseja, jotka piti valmistella ryhmässä. Ne veivät kapasiteettia isolta ryhmätyöltä, joka jäi sen jalkoihin. Samoin yksilötyöt tuli vain hutaistua valmiiksi. Työmäärä oli ihan opintopistemäärän rajoissa, mutta itsenäistä ”lukuopiskelua” oli muita kursseja enemmän, ja siihen kannattaa varautua opiskelemalla luentokirjallisuutta.

 2. Kurssi käyty 2018 Keväällä. Kannattaa käydä luennoilla huikeat vierailevat luennoitsijat. Kurssi ainakin kuulemani mukaan kehittynyt kokonaisuutena parantunut paljon vuodesta toiseen. Työmäärä varsin kohtuullinen. Kurssin dia-paketteja kannattaa käyttää hyödyksi kun tekee kurssitöitä.

 3. Ompas kiukkuista kommentointia ylempänä, älkää aivan pureskelematta noita nielkö.

  Toisin kuin aiemmat siis esittävät, kurssilla kyllä pärjäsi jos teki ryhmätyön ja luentopäiväkirjan kunnialla. Tenttikysymykset eivät riippuneet tuurista, vaan liittyivät aivan kurssin perusasioihin. Eri asia tietenkin on sitten, jos itse harjoitteli kokeeseen vain puolet alueesta, joka ei yleensäkään johda odotettuun lopputulokseen.

 4. Kurssi käyty keväällä 2016.

  Vaihtelevat fiilikset kurssista. Mielenkiintoisia aiheita, mutta paljon overläppäystä pääsykoematskun kanssa. Luennot suhteellisen turhia, sillä kalvot saatavissa MC:stä ja mitään lisäarvoa ei näiltä saanut (ellei nukkumista lasketa siksi). Anti jäi aika vähäiseksi tällä kurssilta.

  Ryhmätyö ja luentopäiväkirja OK, mutta tentti oli aika huono. Kaksi esseekysymystä ei oikein testannut laajalti osaamistasi – riippuu ihan tuurista mitä kysyttiin. 5 saaminen jo työn alla, 3-4 suht helppoa kamaa! Tenttipalautukseen tuli ilmoittautua ja tohtoriopiskelijoiden (tjsp) palaute omasta tentistä oli hieman hutiloitu.

 5. Mursuvuoden ylivoimaisesti huonoin kurssi so far. Pääsykoekirjan uudelleenopetusta joka luennolla ja hyvin epämääräinen arvostelukriteeristö. Tentissä menestyminen riippui täysin siitä, kuka assareista tarkasti tenttisi. Samoilla tenttivastauksilla toinen assari antaa 4 ja toinen 3 (kuultua käytäviltä) arvosanaksi. Tästäkin kurssista saisi hyvin mielenkiintoisen kokonaisvaltaisella uudelleensuunnittelulla, sillä aiheet ovat tärkeitä ja hyödyllisiä tietää jokaiselle ekonomille.

  Plussaa mielenkiintoisista vierailijoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.