Vainu_20170609_DSC5719_web

Position

 Sales Manager

kokoaikainen

Application period

Haku on nyt auki, loppuu paikan täytyttyä!

More information

https://emp.jobylon.com/jobs/13340-vainuio-helsinki-sales-manager/

Me Vainulla uskomme, että myyjien tulee käyttää aikansa oikein. Siksi rakennamme teknologiaa, joka automatisoi prospektoinnin ja löytää yritykselle juuri ne prospektit, jotka konvertoituvat kaupaksi. Näin ollen myyjä voi keskittyä olennaiseen – asiakkaan kohtaamiseen. Teknologiamme avulla on mahdollista seurata ja tulkita valtavia määriä tietoa miljoonista yrityksistä päivittäin. Tämä tarkoittaa sitä, että analysoimme, keräämme ja ennustamme yritystietoa ja muunnamme sitä helposti käytettävään muotoon. Meidän visiomme on strukturoida yritystietoa lisäarvoa tuottavaksi ja tuoda se kaikkien saataville. Softamme on myyjän paras kaveri, ja me vainulaiset autamme asiakkaitamme myymään fiksummin, nopeammin ja paremmin.

Kasvamme oman myyntimme siivittäminä – tästä olemme erityisen ylpeitä. Sales Managerina olet osana Vainun myyntitiimiä avainasemassa kotiuttamassa kasvua. Vastuullasi on myyntiprosessi kokonaisuudessaan. Työtehtäväsi koostuvat prospektoinnin, tapaamisten sopimisen, asiakkaiden kohtaamisen ja kaupan kotiuttamisen lisäksi Vainun implementoinnista asiakkaan myyntiprosessiin. Pääset työskentelemään laajassa prospektikentässä ja myymään päättäjille täysin uudenlaista ratkaisua. Vainulla teet myyntityötä erittäin modernisti, parhaiden mahdollisten työkalujen avustamana. Rakennamme Vainua intohimoisesti ja odotamme, että myös sinä haluat panostaa työuraasi, ja olet valmis kantamaan sekä myynti- että asiakasvastuun. Emme piiloudu jargonien taakse, vaan olemme kiinnostuneita tuloksista.

Rekrytoimme voimakkaasti, koska tavoitteenamme on vuoden aikana tuplata henkilöstöresurssimme. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana. Toimithan siis ripeästi, jos haluat mukaan kasvamaan tiimimme avulla modernin B2B- myynnin edelläkävijäksi!