KY hakee palvelukseensa pääsihteeriä

 

Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat ry (KY) on noin 3 000 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa opiskelevan jäsenensä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. KY:llä on yli satavuotinen historia kauppatieteilijöiden harrastustoiminnan, perinteiden ja kulttuurin vaalijana. Yhdistyksen talousarvio vuodelle 2017 on noin 550 000 euroa.

Haemme nyt

PÄÄSIHTEERIÄ

täysipäiväiseen työsuhteeseen kaudelle 7.8.2017–31.8.2019. Kaksivuotiskauden lisäksi pääsihteerillä on mahdollisuus yhteen optiovuoteen.

Pääsihteeri toimii KY:n toimiston työntekijöiden esimiehenä. Pääsihteerillä on merkittävä rooli KY:n toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä sekä jatkuvuuden varmistamisessa.

Lisäksi pääsihteerin toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi

  • toiminnan suunnittelu, henkilöstön rekrytointi sekä koulutus
  • budjetointi, talouden valvonta sekä raportointi yhdistyksen toiminnan osalta
  • edustajiston ja hallituksen päätösten valmistelu ja toimeenpano sekä
  • edunvalvonnan tukeminen sekä muu sidosryhmäyhteistyö

Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa henkilön omien osaamisalueiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan, koskien esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, alumnitoimintaa tai digitaalisten palveluiden kehittämistä.

Pääsihteerin työtehtävä tarjoaa esimieskokemusta, monipuolisia haasteita, laaja-alaisen toimintakentän sekä innokkaan ja motivoivan työyhteisön.

Edellytämme:

  • järjestötoiminnan ja taloushallinnon tuntemusta
  • ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta tarttua vaikeisiinkin asioihin
  • korkeakoulututkinnon tai loppuvaiheen opinnot.
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si tänne https://apply.atalent.fi/ky-paasihteeri-4-2017 viimeistään sunnuntaina 7.5.2017. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Noora Markoff (noora.markoff[at]atalent.fi, 040 592 8993). Lisätietoja tehtävästä antavat valintatyöryhmän puheenjohtajana toimiva KY:n edustajiston puheenjohtaja Juho Paavola (juho.paavola[at]kyweb.fi, puh. 050 323 5169 sekä KY:n pääsihteeri Karri Tuominen (karri.tuominen[at]kyweb.fi. puh. 0500 430 546). Lisätietoja KY:stä löydät osoitteesta http://kyweb.fi.